ММС

бојкот

„По 200 деца наредени како сардини колабираат во школските автобуси, а на училиште во средствата за дезинфекција ставаат вода“, се жалат тетовските средношколци и со бојкот бараат почитување на протоколите

Vesna Milenkovska
1x1