Дали Ахмети се измачи да зборува македонски за да се допадне на ВМРО и Левица, прашуваат од АлтернАтивА – Движење Беса – Демократско Движење – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner