Со здрава исхрана и вежбање може да се намали ризикот од развој на тумор на мозок, порачува д-р Висар Мифтари од Клиниката за неврологија – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner