Со својот правен тим ќе ги разгледува измените на законите за коридорите 8 и 10д пред да ги потпише указите- Вчера во Кабинетот на Пендаровски прстигнаа законите – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner