„Градоначалничке, зошто ученичките во средните училишта не добиваат бесплатни производи?“ -Герила акција за денот за менструална правда пред Град Скопје – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner