„Господ ќе ти даде сила ќе продолжиш“ – Ристе Миладинов, директен потомок на браќата Миладиновци, за корените, љубовта кон театарот и публиката – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner