Дијагнозата ја криев од сите, пеев со канцер во себе, вели пејачката Мира Шкориќ, која по 15 години лечење се спаси – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner