Казни од 200 милиони евра ќе плаќа државата доколку за 45 дена не се прифати 12 часовен работен ден на коридорите – тврди ВМРО ДПМНЕ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner