Левица, ВМРО ДПМНЕ и Алтернатива нема да бидат дел од работната група за уставниизмени! Кој ќе го промени Уставот? – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner