(Видео) Палтото се фрли и се запеа „Едно име имаме“ и „Македонско девојче“ –  Овации, солзи и аплауз за големиот Јонче Христовски – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner