Ни окупаторите од земјите кои ги окупирале не го бараат тоа што го бара Софија од нас – Пендаровски за барањето на Бугарија – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner