Државата се грижи делумно за воените инвалиди и семејствата на загинати бранители – Одбележана годишнината од ослободување на тетовското Кале во 2001 – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner