„Од гликемија 19 не се умира акутно“, „родителите ќе испаднат виновни“, „направени се низа пропусти“… Што велат лекарите за смртта на Јана? – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner