Добивка од 10 000 000 денари на инстант лозот МЕГА МИЛИОНЕР, изгребана во „Димпо“ во Битола, добитникот е занаетчија – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner