„Државата им дава пари на странци, а ние сме пред ставање клуч на врата“: Градежните компании и нивните работници се заканија со штрајк ако нема слух од Владата – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner