На 10 години имав несоница, на 15 доживеав нервен слом – парите не ми донесоа среќа: Бурна животна приказна на Кара Делевињ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner