Сметката останува блокирана, а обвинителката сѐ уште тврди дека нема „хајка“, велат од Клиниката Жан Митрев и поднеле жалба – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner