И јас сум родител и се соочувам со проблеми во однос на школувањето на децата: Ковачевски ќе разгледува дополнителни мерки за справување со дојавите за бомби – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner