Носеа победи за туѓа држава, а сонуваа за Македонија – По бројни медалји за Германија, конечно Илина и Ева Соколовски ќе застанат под македонско знаме – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner