Каде се парите? Во Бугарија се водат 143 истраги за сомневање за измама со буџетот на ЕУ вреден од 492,6 милиони евра – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner