„Оземпик“ да се користи единствено по препорака на лекар за третман на тип 2 дијабетес, не и за слабеење, порачуваат од НЗЕДМ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner