Српските фолкери нема да пеат во Хрватска заради одмазда, а не политика! Менаџерот на Северина поради Кеба изгубил 150.000 евра, па сега му се свети – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner