Во музиката сѐ мора да биде реално и искрено за да го дадеш максимумот од себе: Искрено со Полина Тасева, вљубеничка и во класичната и во поп музиката – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner