Пандемијата беше лоша за музичарите, но важно е да сме живи и здрави, работата се надоместува: Со Александар Тодороски, победник на „Макфест“ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner