„Покажете го списокот на сите предложени книги за публикување, а не само имињата и насловите, реагираат од ДПМ на резултатите од Конкурсот за проекти од национален интерес од културата – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner