Квалитетот на „Макфест“ е во пад од авторски, изведувачки и продукциски аспект, образложи Костадиновска Стојчевска зошто не дале доволно пари – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner