ШТИПЈАНЕЦОТ ОД ХАРКОВ: Сергеј Михајлов, човекот кој на 29 август 1925 ја постави првата опера во Македонија    – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner