Во Софија некогаш немало дилеми: „Гоце Делчев е еден од најголемите синови на македонскиот народ, кој ги обедини првиот и вториот Илинден“ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner