Онур ги загуби родителите и домот, а Салих и Енис не знаат дали нивните се живи – Момчиња од Адијаман студираат во Скопје и организираат акции за помош на настраданите – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner