Го оперираа 12 часа, а јас сама чекав пред сала и се чувствував ужасно – Како е малиот Лука кој целата јавност го испрати за Италија со желби за здравје – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner