Средбата во болница ги одведе до брак полн со љубов за цел живот: Приказната на Елизабета и Новче Тодоровски е доказ дека кога се сака се може сѐ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner