Зошто пациентите да ги лечат самопрогласени масери, а учените физиотерапевти да бегаат од државата – Со Блаже Арсов за незаинтересираноста на надлежните да донесат закон – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner