(Видео ) „Како со својот инстинкт ѝ го спасив животот на ќерка ми“: Исповед на мајка која одбила да им верува на лекарите дека сѐ е во ред – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner