Арсовска разрешена, не е веќе претседател на ЗЕЛС -„ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ во коалиција против градоначалничката, велат од Град Скопје – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner