Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ воздржани, чекаат да ја видат иницијативата за предлог закон за амнестија за осудените за 27 април – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner