„Почна да фрла сѐ низ собата, кршеше од бес“: Бурната врска на Неда Украден и нејзиниот партнер заврши поради неговите изливи на љубомора – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner