„Оче, во твои раце го предавам мојот дух“, се последните зборови на папата Бенедикт Шеснаесетти -Зошто погребот беше необичен? – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner