„Мамо, резултатите пристигнаа, јас имам карцином“ – Искрено со Моника Јованоски од Струга за нејзината борба со ракот – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner