Место да се радуваме на ново запче, проодување и роденден, ние ги броиме хемотерапиите – Семејството Јанакиеви од Кочани во тешка борба за животот на нивното синче Јаков – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner