„Кате овена од тага, жалејќи по најмилото“ – Како домот на Мара Попара остана пуст, низ потресните сведоштва на актерката Стојна Костовска – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner