Уметноста кај нас е оставена на милост и немилост, велат актерите Климовска и Трајковиќ од новиот филм „Кајмак“ на Милчо Манчевски – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner