Државата ќе ги покрие долговите за струја кај институциите кои имаат објективни причини за тоа, останатите ќе бидат повикани на одговорност, вели Ковачевски – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner