ММС

МО

Ковачки обвинува за непрофесионализам при издавањето безбедносни сертификати, од Армијата одговараат: Вратените лица кои Ковачки ги споменува добиле НАТО сертификати во времето на ВМРО-ДПМНЕ

Teodora Noveska
1x1