ММС

иван јорданов

Подароците за првото новороденче останаа пред врата – На штипскиот градоначалник не му беше дозволено да ја посети родилката во Клиничката болница

Teodora Noveska

Си допишувал ли командирот прекувремени часови или се работи за политички реваншизам – Дисциплинска комисија ќе утврдува имало ли неправилности во работата на штипската противпожарна единица

Teodora Noveska
1x1