ММС

кардиолог

Чувајте се и чувајте не, кој ќе ве лечи ако се разболиме и ние- Д-р Владимир Ристовски за функционирањето на Ковид Центарот во ГОБ „8ми Септември“

Трајче Гогов
1x1