агенција за храна и ветеринарство Archives - ММС
ММС

агенција за храна и ветеринарство

„Зградава ми смрди на риба“, „Јастребот на комшијата ми ги изеде гулабите“ – Какви бизарни претставки добива Агенцијата за храна и ветеринарство?

Орце Костов