ММС

Новинарски приказни

Новинарски приказни

Во Софија некогаш немало дилеми: „Гоце Делчев е еден од најголемите синови на македонскиот народ, кој ги обедини првиот и вториот Илинден“

Љупчо Шатевски

Профит и загуба од Ковид 19: Кој се офајди на сметка на кризата, кој претрпе катастрофални загуби?