ММС

(ВИДЕО) НЕКОЈ ШТРАЈКУВА НЕКОЈ ИЗВЕДУВА СЕКСИ ТАНЦ: Кому до што му е!

Едни штрајкуваат, протестираат други се забавуваат…Токму тоа вчера се случило на улиците во српската престолнина.

Белграѓани вчера биле сведоци на несекојдневна сцена која се случила за време на протестите на таксистите во центарот на градот. Непозната девојка застанала меѓу возилата и пред сите почнала да танцува за време на простестот.

Секси танцот на девојката на Инстаграм го објавил сопственикот на телевизија Пинк, Жељко Митровиќ.