ММС

Изменет сообраќаен режим на делницата Прилеп – Крушево – Сладуево

Промена на сообраќајниот режим ќе има од денеска, па во наредните 30 дена на дел од регионален пат Мало Коњари, делница Прилеп – Крушево – Сладуево.

-Денеска од 13:00 часот ќе се започне со изведување градежни активности за подобрување на црна точка на дел од регионален пат Р1306, Мало Коњари, делница Прилеп – Крушево – Сладуево, во времетраење од триесет) дена, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај, соопшти АМСМ.