ВИДЕО: Машката солза е најтешка - ММС
ММС

ВИДЕО: Машката солза е најтешка

Дека мажите претеруваат со модата, тоа е факт. Понекогаш одат толку далеку што се подложуваат на болни третмани како овој. Изгледа дечкото не знае дека постојат ножички.